Volksuniversiteit Maasland: groot cursusaanbod start in het najaar

Inwoners van de regio 046 kunnen vanaf september deelnemen aan het cursusaanbod van Volksuniversiteit Maasland. Zij hebben voor seizoen 2022-2023 een interessant en divers programma opgesteld. Er staan tal van deskundigen voor u klaar om u mee te nemen in de wereld van cultuur, kunst, creativiteit, beweging en taal.

Samen met anderen deelnemen aan gezellige, actieve, creatieve en educatieve activiteiten om betrokken te blijven bij de wereld om u heen. Dat is het doel van het jaarlijkse cursusaanbod van Volksuniversiteit Maasland.

Wandelt u graag of speelt u liever een kaartspel? Lijkt het u leuk om een schildertechniek te leren of wilt u kunstzinnig met vilt aan de slag gaan? Zoekt u een ontspannende vorm van bewegen zoals yoga of wilt u graag een taal(opfris)cursus volgen? Het kan allemaal.

Ga naar de website van Volksuniversiteit Maasland voor meer informatie over het cursusaanbod, de data, kosten en aanmelden. De cursussen, gecoördineerd door Ecsplore, vinden voornamelijk plaats op de locatie van basisschool de Duizendpoot in Geleen.

Heeft u vragen? Mail dan naar volksuniversiteit@ecsplore.nl.