De wind door uw haren met ‘Fietsen alle jaren’

Is het misschien al enige tijd geleden dat u een heerlijke fietstocht maakte? Lekker in uw eigen tempo, genietend van het weer en de omgeving. ‘Fietsen alle jaren Westelijke Mijnstreek’ wil u dat gevoel teruggeven. Vrijwilligers nemen kosteloos twee passagiers in een riksja mee op stap. Toeren met een kop koffie en vlaai onderweg of langs bijzondere, culturele plekken in de Westelijke Mijnstreek. Welke route u ook kiest; ‘Fietsen alle jaren’ bezorgt u weer dat gevoel van de ‘wind door de haren’.

U wordt thuis opgehaald als u woonachtig bent in een straal van 7 kilometer rond gemeente Sittard-Geleen, Beek, Stein en (voormalig) Schinnen. Samen met de andere passagier en de ‘riksjapiloot’ (bestuurder van de riksja) kunt u herinneringen delen en genieten van alles wat u onderweg ziet of tegenkomt. 'Fietsen alle jaren' is volledig afhankelijk van giften en sponsoring. Alleen de consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

Lijkt het u leuk om hieraan deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar E fajwestelijkemijnstreek@gmail.com of neem telefonisch contact op via T 06-18225450 / 06-41069948. Op de website van Fietsen alle jaren Westelijke Mijnstreek ziet u foto’s en vindt u meer informatie over dit initiatief.