Deelname aan healthyLIFE voor een gezonde, actieve toekomst

Cecile Linke (51) woont in Sittard en had een ongezonde leefstijl. Ze bracht veel tijd door op de bank, met cola en chips, zonder enig doel. Toen Cecile last kreeg van reuma kwam in gesprek met haar huisarts healthyLIFE aan bod. Een programma gericht op het bevorderen van een gezonde leefstijl. Zelf actie ondernemen, onder begeleiding van een beweegcoach en leefstijlcoach, om onder andere meer energie te krijgen en de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen. Cecile was vanaf start overtuigd en had vertrouwen in healthyLIFE. En dat heeft het programma waargemaakt.

“Ik was lui en had een negatieve instelling. Ik had veel last van de weegschaal. In gesprek met de coach bleek dat het probleem dieper lag dan die weegschaal. Toen ik wist waar dit gevoel vandaan kwam, kon ik er iets aan gaan doen.” Stap voor stap veranderde het spiegelbeeld van Cecile van negatief in positief. “Dat komt door mijn deelname aan het programma healthyLIFE. Ik drink veel water en wandel graag in de natuur om tot rust te komen. Met mijn fotocamera op zak, dat is nu mijn hobby.”

Benieuwd naar het hele verhaal van Cecile? Bekijk dan het gefilmde interview links boven.

Duurzaam beweeg- en voedingsgewoonten veranderen door healthyLIFE
Voldoende bewegen, gezond eten en geregeld ontspannen is de basis van een gezonde leefstijl. In het programma healthyLIFE wordt u 24 maanden begeleidt door een leefstijlcoach en beweegcoach. U gaat er samen voor zorgen dat u lekkerder in uw vel zit en uw leefstijl duurzaam verandert door beweeg- en voedingsgewoonten aan te passen. Het is een intensief programma, dat behalve motivatie veel tijd en energie vraagt. Maar, het is een belangrijke (vrijwillige) keuze om bij te dragen aan uw gezondheid.
Wilt u ook graag gezonder leven? Bent u op zoek naar begeleiding om tot een gezonde, actieve leefstijl te komen? Geef uw interesse in healthyLIFE dan door aan uw huisarts of de praktijkondersteuner van uw huisartsenpraktijk. Zij verwijzen u door als u in aanmerking komt voor deelname aan het programma.

Meer informatie leest u op de website. 
healthyLIFE is een programma van Ecsplore