Doe- leer- en vrijetijdscentrum Gilde De Graven: plezier voor iedereen

Gilde De Graven is een enthousiaste vrijwilligersorganisatie die streeft naar een levendige en betrokken samenleving. Kennisoverdracht is hun sleutelwoord. Met een breed aanbod in activiteiten in de regio 046 en focus op plezier is Gilde de Graven een plek voor deelnemers én voor (potentiële) vrijwilligers. Ontdek wat het Gilde u biedt of wat u kunt betekenen binnen deze unieke groep vrijwilligers.

Doe mee en ontwikkel uzelf
Bij Gilde De Graven staat de deur altijd open voor iedereen die op zoek is naar cultuur, educatie en ontspanning. Er is voor ieder wat wils: u kunt een workshop bijwonen zoals modelbouwen, deelnemen aan een taal-, muziek-, computer- of zelfs imkercursus, samenkomen bij de leesclub of genieten van een gezellige wandeling in onder andere het prachtige Landschapspark De Graven. Leer iets nieuws, maak kennis met buurtgenoten en geniet van de prachtige natuur in de regio 046.

Vrijwilliger worden?
Bent u op zoek naar een zinvolle manier om uw tijd door te brengen? Overweeg dan vrijwilligerswerk bij Gilde De Graven. Of u nu een voormalig docent, adviseur of ondernemer bent: uw kennis en ervaring is van onschatbare waarde. Als vrijwilliger krijgt u de kans om uw kennis te delen en anderen te inspireren.

Kijk op de website van Gilde De Graven voor meer informatie over cursussen, activiteiten, lezingen, workshops, uitstapjes en mogelijke kosten, of hoe u vrijwilliger kunt worden. Gilde De Graven verwelkomt u graag in een warme en levendige gemeenschap. De vrijwilligers willen graag, samen met u, een positieve bijdrage leveren aan de samenleving door het verbinden van kennis, plezier en ervaringen. Doe mee met Gilde De Graven en ontdek wat voor u mogelijk is in regio 046.

Over Gilde De Graven
Gilde De Graven, voorheen bekend als Gilde Westelijke Mijnstreek, is trots op zijn rijke geschiedenis en diepgewortelde verbondenheid met de regio 046. De organisatie is gevestigd naast het gemeenschapshuis in Munstergeleen, maar organiseert activiteiten in de hele regio. Deelnemers en cursisten komen voornamelijk uit de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Stein, Beekdaelen, Echt-Susteren en de Selfkant (D).