Elkaar ontmoeten in Wijksteunpunt Hof van Eynatten

Het Wijksteunpunt Hof van Eynatten in hartje Limbricht biedt samen met verschillende organisaties uit de regio een gevarieerd weekprogramma voor 50-plussers in de omgeving. Gezelligheid, samen zijn, contacten onderhouden, nieuwe contacten aangaan en samen leuke dingen ondernemen, daar staat een wijksteunpunt voor. U kunt hier onder andere creatief bezig zijn met breien, haken of schilderen, bewegen tijdens een yogamiddag of een potje jeu de boules, of digitale hulp krijgen bij de internetcorner.

Vitaalin046.nl bracht een bezoekje aan het Wijksteunpunt Hof van Eynatten en sprak met Frans Habets, voorzitter van de bridgeclub die iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur samenkomt. Het kaartspel bridge is een denksport waarbij concentratie, logisch denken, geheugen en een goede samenwerking tussen partners belangrijk is. Een mooie activiteit waarmee u uw hersenen kunt trainen en met anderen in contact kunt komen. 

Klik op de afbeelding om het filmpje te bekijken.

Wilt u meedoen en heeft u enige ervaring met bridge, kom dan eens langs op het Wijksteunpunt Hof van Eynatten, Hof van Eynatten 1 in Limbricht. Wilt u meer informatie over de bridgemiddagen? Neem dan contact op met Frans Habets T 06-22137131 of E franshabets@home.nl