Gemeente Beek brengt bewegen en ontmoeten samen

Woont u in de gemeente Beek? Wilt u graag (meer) sporten of bewegen? Ontdek het aanbod en kies voor een gezonde en vitale toekomst. Samen met anderen kunt u actieve, gezellige lessen volgen bij verschillende aanbieders in de gemeente.

De Haamen
Maak kennis met Sportlandgoed De Haamen dat voor iedereen iets te bieden heeft. De Haamen maakt sport, bewegen en ontmoeten mogelijk voor alle doelgroepen en leeftijden. Zij biedt een gevarieerd aanbod van sport- en beweegprogramma’s (speciaal voor ouderen) of (top)sport voor mensen met een beperking. Er is veel mogelijk bij De Haamen. Naast de binnen- en buitensporthallen en -banen is er ook een zwembad waar u kunt (zorg)zwemmen. Nieuwsgierig naar het volledige aanbod? Neem een kijkje op de website van Sportlandgoed De Haamen.
 
NJOY
NJOY is een project van de gemeente Beek dat activiteiten organiseert voor jong en oud op het gebied van sport, cultuur, maatschappij en leefstijl. Door samen te bewegen, te creëren en te genieten, stimuleert NJOY de vitaliteit van alle inwoners in de gemeente Beek.
Dankzij de samenwerking met Beekse verenigingen en organisaties kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met verschillende sportieve, culturele, maatschappelijke leefstijl- en leeftijdgerelateerde activiteiten zoals bridgen, tennissen, wandelen, handboogschieten of deelnemen aan een theater- of koorgroep. Op de website van NJOY vindt u het overzicht van evenementen, het aanbod van verenigingen en het laatste nieuws.

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via T 046-7508410 of E contact@vitaalin046.nl.