Inloophuis: ‘De hoeskamer voor doven, plots- en laatdoven en slechthorenden’

Op donderdag 14 maart 2024 is het Inloophuis in Limburg voor doven, plots- en laatdoven, en slechthorenden geopend. Deze unieke ontmoetingsplek is elke tweede donderdag van de maand open van 13.30 tot 16.00 uur op Markt 35 in Geleen.

Ontmoet, deel en verbind!
Ervaar het gezellige ‘hoeskamer’-gevoel onder het genot van een kopje koffie of thee. Het Inloophuis is een toegankelijke plek waar gelijkgestemden elkaar kunnen treffen, ervaringen delen, zich gehoord en begrepen voelen, en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten. Er zullen schrijf- en NMG-gebarentolken aanwezig zijn zodat de communicatie voor iedereen ontspannen kan verlopen. Later dit jaar zullen ook themabijeenkomsten over doofheid georganiseerd worden, met sprekers en speciale gasten. 

Samenwerkende organisaties
Dit Inloophuis Limburg is een initiatief van de Stichting Plots- en Laatdoven, die al meerdere inloophuizen voor deze doelgroep in Nederland heeft opgericht, in samenwerking met Limburg Hoort Zo! en met ondersteuning van de Gemeente Sittard-Geleen. Voor actuele informatie over deze ‘hoeskamer’, een routebeschrijving, doelstellingen en activiteiten van deze organisaties, bezoek www.limburghoortzo.nl/inloophuis en www.stichtingplotsdoven.nl/inloophuis.

Aanmelden en vragen
Graag aanmelden (niet verplicht) via e-mail: inloophuis-zuidlimburg@stichtingplotsdoven.nl
Via dit mailadres kunt u ook eventuele vragen stellen.
Komt u ook? Neem uw partner of naaste(n) mee. U bent van harte welkom!

Onthoud: Iedere tweede donderdag van de maand, van 13.30 tot 16.00 uur, is het Inloophuis Limburg voor doven, plots- en laatdoven en slechthorenden geopend op Markt 35 in Geleen. 
Noteer deze data alvast in uw agenda!