Nan Galema deelt zijn positieve ervaring met Vitaalin046.nl

Nan Galema is 71 jaar en sinds 6 jaar met pensioen. Hij heeft 43 jaar gewerkt in het basisonderwijs. Nan is nu, onder andere, voorzitter van de Raadgevers van MIK & PIW Groep. In het filmpje (aanklikbaar via de foto) vertelt hij over de totstandkoming van en zijn ervaring met Vitaalin046.nl. Nan deelt ook tips om lichamelijk, mentaal en sociaal actief te blijven.

"Om de laatste etappe van het leven goed te doorlopen, is het belangrijk om te investeren in de voorlaatste etappe. Die voorlaatste etappe is cruciaal om ervoor te zorgen dat de laatste etappe goed verloopt."

Ooit van iemand gehoord, gebruikt Nan deze uitspraak om uit te leggen dat het belangrijk is om actief te blijven tijdens de voorlaatste etappe van het leven. “Zo kunt u ervoor zorgen dat de laatste etappe van uw leven goed verloopt. De informatie die u kunt lezen op het platform Vitaalin046.nl draagt bij aan het stap voor stap verrijken van uw leven.”

Samen met de Raadgevers van MIK & PIW Groep, waarvan Vitaalin046.nl onderdeel is, heeft Nan meegedacht over de ontwikkeling van het platform. “Het is belangrijk dat er een platform is voor ouderen. Vitaalin046.nl ondersteunt 50-plussers die op zoek zijn naar uitdagingen om gezond en vitaal ouder te worden of hulp nodig hebben om actief te blijven.” Het platform biedt allerlei tips en mogelijkheden om lichamelijk, mentaal en sociaal actief te blijven. Denk bijvoorbeeld aan vrijwilligerswerk doen, nieuwe mensen ontmoeten of meedoen aan activiteiten. Nan benadrukt dat het belangrijk is om te kijken wat bij u past door een aantal dingen te proberen.

Heeft u het filmpje bekeken en bent u enthousiast geworden door het verhaal van Nan Galema? Ontdek het platform Vitaalin046.nl. Kijk eens bij de thema’s in het menu bovenaan de website om te lezen hoe u vitaal en actief kunt blijven. Of ‘doe mee’ en ontdek wat er allemaal bij u in de buurt wordt georganiseerd.

Wij staan voor u klaar
Heeft u een vraag over Vitaalin046.nl? Zoekt u tips om gezond en vitaal ouder te worden, of heeft u ondersteuning hierbij nodig? Dan helpen wij u graag op weg. U kunt contact met ons opnemen via T 046-7508410 of E contact@vitaalin046.nl.