Ontdek het veelzijdige sport- en beweegaanbod in de gemeente Stein

Woont u in de gemeente Stein en wilt u graag (meer) sporten en bewegen? Dan heeft Ecsplore een handige wegwijzer voor u gemaakt om sport- en beweegactiviteiten bij u in de buurt te ontdekken. Van wandelen, biljarten en zwemmen tot gymmen, dansen en een vechtsport beoefenen: u kunt kiezen wat bij u past. Blijven bewegen is namelijk belangrijk om gezond en vitaal ouder te worden.

Genoeg bewegen is niet alleen goed voor uw gezondheid, maar het kan ook helpen om aandoeningen te voorkomen of te verminderen. U heeft dan minder zorg nodig en u kunt zelfstandiger door het leven. Daarnaast ontmoet u andere mensen. Het is dus niet alleen gezond, maar ook leuk en gezellig om te sporten en bewegen.

Samen zorgen voor een Gezonde Toekomst
Ecsplore werkt samen met verschillende sport- en beweegaanbieders in het sportakkoord van gemeente Stein om sport en beweging voor iedereen toegankelijk te maken. Dus ook voor u. De wegwijzer, ook wel sociale kaart genoemd, is speciaal gemaakt voor inwoners van 55 jaar en ouders in de gemeente Stein die (meer) willen bewegen. Bekijk hier de wegwijzer en vindt een activiteit waar u energie van krijgt. 

Meer informatie of hulp nodig?
Heeft u vragen over het sport- en beweegaanbod in de gemeente Stein? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte activiteit? Dimphy van de Laar, combinatiefunctionaris senioren van Ecsplore, helpt u graag op weg. Neem contact op via T 06-82012806 of E dimphy.vandelaar@ecsplore.nl.
U kunt ook contact opnemen met Dimphy als u graag wilt deelnemen aan een activiteit maar twijfelt of u dat kunt betalen. Zij kijkt graag samen met u of u in aanmerking komt voor financiële hulp.