Ontmoeten en bewegen tijdens Senioren inloopmiddag Born

In het gemeenschapshuis van Born vindt iedere dinsdagmiddag de Senioren inloopmiddag  plaats. Naast ontmoeten en gezellig een praatje maken is er ook aandacht voor creativiteit,  sport en spel. Deelname aan deze (activiteiten)middag is gratis. In een gefilmd interview vertellen De heer Van den Bergh en de heer Stoffels u graag meer over deze gezellige samenkomst.

Iedere dinsdagmiddag wordt er een uitgebreid programma aangeboden tussen 13.30 en 16.00 uur. Iedereen vanaf 55+ is welkom. U kunt bijvoorbeeld virtueel bowlen, jeu de boules en koersbal spelen. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan denksporten zoals kaarten, rummikub en scrabble of bloemstukjes maken voor gelegenheden zoals Pasen. Wilt u uw digitale vaardigheden verbeteren? Heeft u een vraag over internetgebruik of hulp nodig met uw smartphone, tablet of laptop? Er is een computergroep die u onder deskundige begeleiding graag op weg helpt.

Benieuwd wat koersballen is of hoe u virtueel kunt bowlen? De heer Van den Bergh en de heer Stoffels nemen u graag mee in het filmpje tijdens een inloopmiddag. U vindt het filmpje links boven naast het artikel. 

Sfeer proeven?
Wilt u ook anderen ontmoeten, samen bewegen en/of spelletjes spelen? U kunt iedere dinsdag vrijblijvend binnenlopen in het Gemeenschapshuis van Born, Prins Bisdomstraat 5. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ger Stoffels T 046-4859002, Rob Van den Bergh 046-4862976 of met Lotte Bego van Partners in Welzijn T 06-82048093. De vrijwilligers zien u graag komen.

Andere vragen?
Heeft u vragen of bent u op zoek naar een soortgelijke ontmoetingsruimte voor ouderen in uw regio? Neem contact met ons op via T 046-7508410, E contact@vitaalin046.nl of via ons contactformulier. We gaan graag met u in gesprek om de juiste ondersteuning voor u te vinden.