Uw stem telt: samen met Zuyderland naar betere zorg

Goede zorg is belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. Zuyderland Medisch Centrum speelt hierin een belangrijke rol. Zuyderland wil ‘de beste zorg, zo thuis mogelijk’ leveren. Zorg gericht op wat u, als individueel persoon, wilt en nodig heeft. Samenwerken staat hierin centraal dus uw stem is belangrijk.

Uw mening is waardevol in het digitale klantenpanel
Om de zorg steeds een beetje beter te maken, nodigt Zuyderland u uit om deel te nemen aan hun digitale klantenpanel. U kunt hier vertellen wat u vindt en wat uw ervaringen zijn. Als lid van het klantenpanel wordt u een aantal keer per jaar gevraagd om online uw mening te geven over verschillende onderwerpen. Dit kan gaan bijvoorbeeld gaan over hoe lang u moet wachten op de polikliniek of over wat u vindt van de faciliteiten en voorzieningen in het medisch centrum.

Zonder verplichtingen en anoniem
Meedoen aan het digitale klantenpanel is vrijwillig en anoniem. Als er onderzoeken zijn waar u niet aan wilt meewerken, is dat geen enkel probleem. U kiest zelf waar u wel of niet aan deelneemt. De informatie die Zuyderland verzamelt wordt goed bekeken en besproken met de Cliëntenraad, de Bestuursraad en de afdelingen die ermee te maken hebben. Om te veranderen en te verbeteren waar nodig.

Samen voor betere zorg
De reacties die Zuyderland via het klantenpanel krijgt, helpen hen om de zorg beter te maken. Na elk onderzoek laten ze u weten wat de resultaten zijn en kunt u op de website en sociale media van Zuyderland lezen wat er mogelijk verandert. Dit is een kans om niet alleen te zien hoe de zorg bij Zuyderland verbetert, maar om ook echt mee te helpen aan betere zorg voor iedereen.

Doe mee!
Heeft u interesse om bij te dragen aan een zorgsysteem dat goed werkt? Meld u dan aan voor het digitale klantenpanel van Zuyderland en doe mee aan deze belangrijke missie. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met het team persoonsgerichte zorg via E persoonsgerichtezorg@zuyderland.nl. Samen met Zuyderland kunt u een verschil maken in de zorg en iets goeds doen voor de samenleving. Voor meer informatie kun u de website van Zuyderland bezoeken.