Wandel mee met een enthousiaste groep in de Westelijke Mijnstreek

In het prachtige natuurgebied van Munstergeleen spreekt Harry Patiwael (vrijwilliger) over de wekelijkse wandelingen die hij al jaren organiseert. Het betreft inmiddels een grote groep enthousiaste wandelaars. Anderen ontmoeten en actief bezig zijn staan centraal. Ieder op zijn eigen tempo. Twee deelnemers vertellen u graag meer over deze fijne activiteit.

De groep van Harry Patiwael geniet wekelijks van de mooie natuur, het bewegen en vooral van elkaars gezelschap. Na elke wandeling bestaat de gelegenheid om af te sluiten met een kopje koffie of thee en lekkers, voor wie nog in gesprek is of verder wilt genieten van de gezelligheid. Mevrouw Firing en mevrouw Lemmens vertellen u in het filmpje (aanklikbaar via de foto) hoe graag zij mee op pad gaan.

Wandel mee
Wandelen draagt bij aan gezond en vitaal ouder worden: het bevordert de fysieke én mentale gezondheid. Vooral als u dit op structurele basis met een leuke groep kunt doen. U krijgt nieuwe contacten, kunt ups en downs van uw leven delen en een luisterend oor bieden aan de ander. Elkaar enthousiasmeren en ondersteunen om (terug) te komen. Wilt u ook eens meewandelen? Neem dan contact op met Harry Patiwael via T 06-11054829. 

Wilt u gezond en vitaal ouder worden?
Maar geen idee waar u moet beginnen of wat er bij u in de buurt voor u te doen is? Neem dan contact met ons op via T 046-7508410 of E contact@vitaalin046.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.