Open dag Gilde De Graven

Pancratiusstraat 24
Munstergeleen

Op zaterdag 2 september organiseert Gilde De Graven een open dag in hun eigen Doe- Leer- en vrijetijdscentrum in Munstergeleen. Deze dag biedt een unieke kans om kennis te maken met meer dan 70 vrijwilligers, die stuk voor stuk beschikken over een schat aan talent en ervaring. Bij Gilde De Graven kunt u deelnemen aan leerzame, gezellige en betaalbare activiteiten. Het beste van alles is dat inschrijven voor de activiteiten waar uw interesse naar uitgaat mogelijk is zonder dat u lid hoeft te zijn.

Het gevarieerde aanbod van Gilde De Graven omvat Taal, computer en creatieve cursussen, alsook wandelingen, lezingen, workshops en verschillende soorten uitstapjes, zowel binnen als buiten de regio.

Mis deze gelegenheid niet en maak op zaterdag 2 september kennis met Gilde De Graven. Kom langs bij het Doe- Leer- en vrijetijdscentrum in Munstergeleen en ontdek de vele mogelijkheden die zij te bieden hebben dankzij hun enthousiaste vrijwilligers. Of u nu wilt leren, ontdekken, ontspannen of nieuwe mensen wilt ontmoeten, bij Gilde De Graven bent u aan het juiste adres!