Tweede editie wijksafari

wijkreis door
Sittard Oost

Noteer in uw agenda: zondag 2 april vindt van 13.00 tot 17.00 uur de tweede editie van de wijksafari plaats. Kijk, beleef en doe mee tijdens een wijkreis door Sittard Oost. De toegang is gratis, iedereen is welkom. Ontmoeten staat centraal tijdens deze middag. Inwoners van alle leeftijden, beroepskrachten en vrijwilligers maken kennis met elkaar én met organisaties actief in de wijk. Zij organiseren gratis activiteiten, workshops, lezingen en meer op het gebied van ontmoeten, vrijetijdsbesteding, gezondheid en welzijn.

De wijksafari vindt plaats op twee locaties: Poppodium Volt (Odasingel 88 in Sittard) en het gebouw van de handboogvereniging de Alpenjagers (Albrecht Rodenbachtstraat 37 in Sittard). U kunt via een korte route van de ene naar de andere locatie wandelen. Het is ook mogelijk om gratis gebruik te maken van de Plusbus en Riksja's die tussen de locaties pendelen.

Bent u erbij? Binnenkort volgt meer informatie via de website van Knooppunt Informele Zorg. u kunt ook contact met ons opnemen via 046-7508410 of contact@knooppuntinformelezorg.nl
Alvast een idee krijgen wat u kunt verwachten? Klik hier voor een impressie van de eerste editie.