Vitaliteitsdag Obbicht

't Törpshoes Obbichter
Markt 10

Ecsplore organiseert op dinsdag 11 april een Vitaliteitsdag voor iedereen vanaf 55 jaar in de Gemeente Sittard-Geleen. U ontdekt welke mogelijkheden er zijn op het gebied van educatie, cultuur en sport & bewegen in de wijk. Daarnaast kunt u gezondheidsprofessionals uit uw wijk ontmoeten en uw vragen stellen over gezondheid en leefbaarheid in uw wijk.
De Vitaliteitsdag geeft u ook inzicht in het zinvol meedoen in de maatschappij door het vinden van bijvoorbeeld nieuwe hobby's, vrijwilligerswerk of andere zinvolle en dankbare bezigheden. 

Lijkt het u leuk om deel te nemen? U schrijft zich dan in voor het volledige dagprogramma. Dit bestaat uit twee informatieve sessies, gericht op de thema's geriatrie en voeding, en een fitheidstest. U ontdekt hoe fit u bent: gewicht, knijpkracht, conditie en lenigheid wordt gemeten. 

 

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht. Dat kan eenvoudig online via de website van Ecsplore. Voor meer informatie of vragen over aanmelden kunt u ook contact opnemen met Jari Breuls, Combinatiefunctionaris Senioren via 06-81359695 of jari.breuls@ecsplore.nl

Aanmelden (website Ecsplore)