Beweeg mee tijdens het zomerprogramma van Ecsplore

In de zomer kan de routine van uw dagelijks leven veranderen. Sportverenigingen, buurthuizen en gymzalen zijn gesloten of hebben beperkte openingstijden. Familie, vrienden en buren zijn vaak op vakantie. Uw kalender is hierdoor mogelijk leger dan normaal. Ecsplore heeft daarom een (zomer)activiteitenprogramma georganiseerd voor volwassenen en senioren in de regio 046. Zin om samen met anderen te wandelen, mee te doen aan Meer Bewegen voor Ouderen of een valpreventie- en Tai Chi workshop volgen? Meld u dan gauw aan.

Meedoen draagt bij aan een actieve zomerperiode en een gezellig samenzijn met anderen. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u meedoet. Wie weet wordt een eenmalige activiteit een wekelijks contactmoment, tijdens en misschien zelfs ook na de vakantieperiode. 

Verschillende activiteiten, zoals de culturele uitstapjes en de populaire sport Padel, zijn al volgeboekt. Wees er daarom snel bij met aanmelden voor (een) andere activiteit(en). Het programma loop tot en met vrijdag 25 augustus. Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Of u alleen komt of samen met uw vriend(in), buurman/vrouw of partner, dat maakt het uiteindelijk alleen maar gezelliger. Meer informatie, ook over aanmelden, vindt u op de website van Ecsplore. U kunt ook telefonisch aanmelden via T 046-4757261.