Cadeaubonactie en energieklussers voor inwoners gemeente Sittard-Geleen

Huurders en woningeigenaren in de gemeente Sittard-Geleen kunnen tot en met 31 december een (digitale) cadeaubon aanvragen (én inleveren) voor energiebesparende maatregelen. De cadeaubon heeft een waarde van 75 euro. Heeft u hier nog geen gebruik van gemaakt? Lees dan verder hoe deze actie werkt.

Op de website van de gemeente Sittard-Geleen vindt u meer uitleg over de cadeaubon. U kunt de bon online aanvragen. Daarnaast vindt u een overzicht van de (web)winkels met energiebesparende producten waar u de cadeaubon kunt inleveren. Per adres kan één cadeaubon worden verzilverd. Een cadeaubon is overigens geen garantie op het verkrijgen van de producten: op = op. Wacht daarom niet te lang met inwisselen.

Eerder dit jaar konden inwoners van de gemeente Sittard-Geleen ook meedoen aan de actie. Heeft u toen gebruikgemaakt van de cadeaubon, dan kunt u deze niet opnieuw aanvragen.

Gratis huisbezoek van energieklusser in Broeksittard en Stadbroek
Inwoners van Broeksittard en Stadbroek die de energietoeslag hebben ontvangen, kunnen zich tot en met 31 december aanmelden voor een gratis huisbezoek van een energieklusser. Tijdens dit huisbezoek wordt uw woning bekeken en worden er drie kleine energiebesparende maatregelen geïnstalleerd. Daarnaast krijgt u handige tips om zelf aan de slag te gaan met energiebesparing. Woont u in één van deze twee buurten en wilt u meer weten over dit project? Op de website van de gemeente Sittard-Geleen vindt u informatie.

Heeft u geen recht op energietoeslag, maar wilt u toch tips voor het verlagen van uw energierekening? Als inwoner van de gemeente Sittard-Geleen kunt u persoonlijk advies krijgen van een energiecoach. Via bovenstaande link leest u hoe u hiervoor een afspraak kunt maken.