Gratis online voorlichtingsbijeenkomst over levenstestament en woonwensen

De Algemene Bond voor Ouderen (ANBO) organiseert in samenwerking met ABN AMRO en een notariskantoor op donderdag 29 juni een webinar over levenstestament en woonwensen. Wat kunt u vastleggen in een levenstestament? Is uw huidige woonsituatie voor u geschikt om prettig ouder te worden, of denkt u na over verbouwen of verhuizen? Wat zijn dan nog uw financieringsmogelijkheden? Op vragen als deze voorzien zij u graag van een antwoord tijdens de online bijeenkomst.

Het is belangrijk dat u zich voorbereidt op wie uw belangen gaat behartigen als u dit niet meer zelf kan. Dit legt u vast in een levenstestament. Maar wat is dat precies? Is het voor u belangrijk? Wanneer is het voor u het juiste moment om dit te regelen? De betrokken partijen in deze online bijeenkomst helpen u graag op weg als u vragen heeft over een levenstestament en de mogelijkheden in uw woonwensen.

Aanmelden
Het webinar vindt plaats op donderdag 29 juni van 10.30 tot 12.00 uur. Deelname is gratis. Ook als u geen lid bent van de ANBO kunt u zich aanmelden. Kijk vanuit thuis mee via uw smartphone, tablet of computer. Let op: er zijn voor dit webinar 500 plaatsen beschikbaar. Meld u tijdig aan; dit is mogelijk tot en met maandag 26 juni.
U kunt zich aanmelden via de website van ANBO. Bent u niet in de gelegenheid om te deelnemen? U kunt ook meer informatie lezen op de website van ANBO over een levenstestament