Het jaar afsluiten én inluiden in de gemeente Stein, doet u mee?

Op 28 december, 2 en 4 januari organiseert Ecsplore in de gemeente Stein activiteiten voor 50-plussers. Deelname is gratis, aanmelden is nodig. Hebt u nog geen plannen en bent u benieuwd wat zij voor u in petto hebben? Lees dan gauw verder en meld u tijdig aan als u verzekerd wilt zijn van een leuke (actieve) tijdsinvulling rondom de feestdagen.

Donderdag 28 december geeft Ergotherapie Martens van 10.00 tot 12.00 uur in MFC de Grous (Heerstraat-Centrum 38) een interessante, informatieve training over geheugen en de impact van leefstijlkeuzes op de hersenen. Kom meer te weten over de invloed van factoren zoals voeding, beweging, stress en slaap op het geheugen, en ontvang technieken om informatie beter te onthouden.

Dinsdag 2 januari en donderdag 4 januari kunt u van 13.00 tot 15.00 uur meewandelen langs de mooiste (grotendeels onverharde) plekjes in de gemeente Stein. Startpunt is Ut Bakkus Maasband (Leutherhoekweg 20), de wandelroute is zo'n 6 kilometer.

Interesse om deel te nemen aan één of meer activiteiten? Via de website van Ecsplore kunt u zich aanmelden voor het ‘Winterprogramma’. Wilt u meer personen inschrijven voor een activiteit, vul dan ook per persoon het formulier in.