Komt u ook naar de Seniorenmarkt in Beek op 10 november?

Wilt u weten hoe u vitaal en gezond oud(er) kunt worden? Het antwoord op deze vraag, en nog veel meer interessante informatie, ontvangt u op vrijdag 10 november tijdens de Seniorenmarkt op sportlandgoed De Haamen in Beek. Van 11.00 tot 16.00 uur is dit dé plek voor u om aandacht te besteden aan uw eigen gezondheid en welzijn. 

Er staan informatiestands van verschillende organisaties in de regio Westelijke Mijnstreek. Van de gemeente Beek WMO en Meditta tot aan de Zonnebloem Beek en Spaubeek. Maar ook HipHelpt Westelijke Mijnstreek, Bridgeclubs uit Beek en Spaubeek, Walking Limburg, KBO Beek en nog meer interessante informatiestands zijn te bezoeken. 
U kunt ook deelnemen aan informatiesessies over belangrijke thema's zoals het bevorderen van de digitale vaardigheid, veiligheid en gezondheid, of demonstraties bijwonen, zoals een bijzondere Virtual Reality Experience. Natuurlijk is er ook aandacht voor sport, cultuur en gezellig samenzijn

Er is muzikaal vermaak door de MBL Zangers, Kelly van der Lump en Jack Vinders en u kunt leuke prijzen winnen. Toegang is gratis, u kunt gewoon langskomen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.njoybeek.nl/seniorenmarkt.

In de video, aanklikbaar via de foto, stelt de nieuwe wethouder Sociaal Domein van gemeente Beek (Marcel Meurkens) zich voor en nodigt iedereen uit om vrijdag aanstaande naar de Seniorenmarkt in De Haamen te komen.