Nationale Vrijwilligersdag: dank aan ieders bijdrage!

Vrijwilligers zijn er in alle soorten en maten. Voor iedereen, door iedereen. Vrijwilligers zetten zich in om het leven van anderen nét iets mooier te maken door ze te ondersteunen bij bepaalde taken of deze uit handen te nemen. Om vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet wordt, ook in de regio 046, jaarlijks op 7 december de Nationale Vrijwilligersdag gevierd.

In ons aanbod vindt u allerlei activiteiten die worden georganiseerd in de regio 046, op specifieke dagen en tijden of het gehele jaar door. U kunt ook een kijkje nemen op onze pagina over vrijwilligerswerk: hier vindt u een overzicht van nieuws, artikelen en de activiteitenagenda voor vrijwilligers en ervaringsverhalen van vrijwilligers. 

Nog geen vrijwilliger?
Op het platform Vrijwilligerswerkin046.nl wordt vraag en aanbod in vrijwilligerswerk & buurt- en burenhulp in de Westelijke Mijnstreek bij elkaar gebracht. Voor jong en oud: ieders bijdrage is waardevol. U kunt regelmatig vrijwilligerswerk doen of af en toe een klusje, voor een organisatie of voor uw buur(t). Kies zelf wat bij u past.
Kunt u zelf een helpende hand gebruiken? Op het platform kunt u uw hulpvraag plaatsen. Er zijn altijd buurtgenoten die graag een ander helpen.

Iets doen voor een ander doet altijd goed.
Meer informatie over het platform www.vrijwilligerswerkin046.nl leest u in het nieuwsbericht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Knooppunt Informele Zorg via 046-7508410 of vrijwilligerswerk@knooppuntinformelezorg.nl