Neem gratis deel aan activiteiten in de herfstvakantie

In vakantieperiodes zijn verenigingen, buurthuizen en gymzalen vaak niet actief of zelfs gesloten. Om ervoor te zorgen dat u toch actief bezig kunt blijven of anderen kunt ontmoeten tijdens een leuke activiteit organiseert Ecsplore samen met verschillende partners speciale vakantieprogramma’s. Van 16 tot en met 20 oktober is de herfstvakantie en dus zorgt Ecsplore ervoor dat u lekker in beweging kunt blijven of van een andere gezellige tijdsbesteding kunt genieten.

Het najaarsprogramma van Ecsplore bestaat uit de volgende activiteiten:

Maandag 16 oktober kunt u van 13.30 tot 16.00 uur deelnemen aan de sport Padel bij The Padellers, Vouershof 3 in Geleen. Nog niet bekend met ‘een potje padellen’? Maak dan kennis met deze sport: een mix van tennis en squash. Het is een van de snelst groeiende sporten in Europa.

Woensdag 18 oktober kunt u van 14.00 tot 15.30 uur een rondleiding krijgen door museum Het Nieuwe Domein (Ligne 5, Sittard) en deelnemen aan de workshop Bodytalk. U ontdekt wat lichaamstaal u kan vertellen over uzelf of over een ander. Ook kunt u een collage maken in het atelier van het museum.

Vrijdag 20 oktober kunt u van 13.30 tot 15.30 uur deelnemen aan de workshop 'portret maken' in het atelier van het museum Het Nieuwe Domein, Ligne 5 in Sittard. Geef uw creativiteit met deze workshop de vrije loop. Neem een foto mee en ontdek nieuwe manieren om een portret te creëren zonder traditionele middelen.

Wilt u deelnemen aan (één van) deze activiteiten?
Deelname is gratis, aanmelden is verplicht. Inschrijven is mogelijk via de website van Ecsplore. Of u nu alleen komt of samen met een vriend(in), buurman/vrouw of partner: deze activiteiten zijn leerzaam én gezellig. Grijp deze kans om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten!