Ontvang nieuws uit uw gemeente in de Westelijke Mijnstreek

U kunt via verschillende kanalen nieuws horen, zien of lezen van uw gemeente. De gemeente Sittard-Geleen, Beek, Beekdaelen en Stein delen belangrijk nieuws onder andere via de gemeentelijke websites. Op pagina’s als Nieuws en Actueel vindt u een overzicht van diensten, hulp, activiteiten en regelingen in uw gemeente. Woont u in de gemeente Sittard-Geleen, Beek of Stein, dan kunt u zich ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief.

Inschrijven hiervoor is gratis. Het moment van verspreiding van de digitale nieuwsbrief verschilt per gemeente. Via onderstaande links kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de gemeente(n) waarover u graag op de hoogte wordt gehouden:

Gemeente Beekdaelen verstuurt geen digitale nieuwsbrief, maar actueel nieuws vindt u ten alle tijden op de website.

Nieuwe, online nieuwszender Westelijke Mijnstreek
Naast BieOs-omroep, de streekomroep van de Westelijke Mijnstreek met een gevarieerd radio- en tv-programma, kunnen inwoners van de Westelijke Mijnstreek nu ook lokaal nieuws ontvangen via de zender Doorstart-TV. Het initiatief komt van (ervaren) vrijwilligers die de Westelijke Mijnstreek veelzijdig en positief in beeld willen brengen. Ze zijn dinsdag 10 januari gestart met de eerste uitzending, die u kunt terugkijken op de website van Doorstart-TV.