Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! πŸŽ‰πŸ’–

Ontdek een speciaal filmprogramma van 8-10 maart met sterke vrouwen uit diverse tijden en werelden. Die kunt u bewonderen in filmhuis ZICHT - Laat u verrassen door Limburgse poëzie, anekdotes, koffieproeverij en inspirerende nagesprekken. 🌺🎬

Het progamma van Filmhuis ZICHT is:

Op vrijdag 8 maart om 20:20
Voorpremière van het stijlvolle en krachtige drama C'è Ancora Domani, met vooraf een poëzie voordracht van dichteres en Limburgs maedje Laura Theunissen in de filmzaal.

Op zaterdag 9 maart om 18:20 uur 
Voorpremière van de prachtige, warme documentaire El Eco, met na de film een een koffieproeverij door Mit Sjmaak van Zuid-Amerikaanse koffie gemaakt door vrouwen in de foyer. Daarnaast zullen 3 vrouwen; Esther, Irene en Martine, anekdotes over hun ervaringen als vrouw delen.

Op zondag 10 maart om 13:20 uur 
Filmvertoning van Almanak; een collectie van vijf korte films die diep ingaan op de veelzijdige ervaringen van vrouwen uit verschillende achtergronden en omstandigheden.

Op Internationale Vrouwendag vieren we de kracht van vrouwen die generaties hebben gevormd en blijven vormgeven. Hun empowerment straalt als een kanskracht die de wereld verandert. Laten we samen stilstaan bij de ongekende vrouwenkracht en de voortdurende impact ervan op onze levens. πŸŒπŸ‘©‍πŸ‘§‍πŸ‘§