Schrijf een gelukwenskaart voor een ander

Aandacht hebben voor elkaar is belangrijk. Zeker in deze tijd. Iedereen verdient een lichtpuntje! De gemeente Sittard-Geleen heeft daarom op verschillende locaties gratis wenskaarten liggen. U kunt daar eenvoudig tot 22 december een gelukwens op schrijven voor een ander. Doet u mee?

Op onderstaande locaties vindt u de wenskaarten. Schrijf een hartverwarmende boodschap waarmee u iemand anders een hart onder de riem steekt voor de feestdagen en het nieuwe jaar. U mag ook een eigen kaart afgeven bij deze locaties. De gemeente zorgt ervoor dat de kaarten terechtkomen bij inwoners van gemeente Sittard-Geleen die het nodig hebben.

  • Stadswinkel Geleen: Markt 1, 6161GE Geleen
  • De Domijnen Sittard: Ligne 2, 6131 MT Sittard
  • Gemeenschapshuis Born: Prins Bisdomstraat, 6121 JE Born

Wilt u vaker iets betekenen voor een ander?
Op deze website leest u informatie over en ervaringen met vrijwilligerswerk. Voor hulpvragen in de Westelijke Mijnstreek kunt u naar de website Vrijwilligerswerkin046.nl. Op dit platform vindt u vraag en aanbod in vrijwilligerswerk en buurt- en burenhulp. Dichtbij, wellicht zelfs om de hoek. Voor eens per week, twee keer per maand of eenmalig. Kies zelf wat bij u past.