Seniorenzwemmen in Geleen en Sittard

Bent u op zoek naar een leuke en gezonde activiteit? Ontdek het seniorenzwemmen bij Laco Geleen en Zwembad De Nieuwe Hateboer in Sittard!

Laco Geleen
In het hart van Geleen vindt u Laco, een moderne accommodatie met een breed scala aan sport- en vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. Hier kunt u genieten van zwemlessen, babyzwemmen en diverse groepslessen zoals AquaJoggen, AquaPower en AquaVitaal. Het binnenbad biedt faciliteiten zoals een doelgroepenbad, peuterbassin, wedstrijdbad, recreatiebad en zelfs een subtropisch bad met glijbanen. Ook buiten is er volop vertier met een peuterbassin, wedstrijdbad, recreatiebad en verschillende sportvelden. Na het zwemmen kunt u ontspannen in het horecagedeelte met een hapje en een drankje.

klik hier voor meer informatie over Laco Geleen

Zwembad De Nieuwe Hateboer
Wist u dat Zwembad De Nieuwe Hateboer in Sittard ook seniorenzwemmen aanbiedt? Elke vrijdagmiddag staat er een aangepast programma klaar voor zwemmers en niet-zwemmers. In het warme doelgroepenbad kunt u genieten van een half uur watergymnastiek, gevolgd door vrije tijd om zelf te zwemmen, oefeningen te doen of sociale contacten te leggen. Het doel is om uw mobiliteit en conditie te behouden en zelfs te verbeteren.
Kortom, seniorenzwemmen biedt niet alleen plezier, maar ook de kans om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten. Kom langs en doe mee!

Klik hier voor meer informatie over De Nieuwe Hateboer