Terugblik succesvolle Seniorenmarkt in Beek

De Seniorenmarkt op sportlandgoed De Haamen in Beek op vrijdag 10 november was een groot succes. Kon u er niet bij aanwezig zijn? Er is een korte video-impressie gemaakt om sfeer te proeven.

Het drukbezochte evenement werd geopend door wethouder Marcel Meurkens. Er waren verschillende actieve en leuke activiteiten om aan deel te nemen, zoals linedancing en handboogschieten. Het was ook mogelijk om informatiesessies bij te wonen over bijvoorbeeld digitale vaardigheid en gezondheid. Daarnaast waren er informatiestands van onder andere lokale zorg- en welzijnorganisaties en seniorenverenigingen. Bezoekers konden leuke prijzen winnen. Er was ook aandacht voor sport en cultuur. Onder het genot van een stuk appeltaart en kop koffie konden bezoekers genieten van de MBL Zangers, zangeres Kelly van der Lump en zangeres Claire Dekkers. Er was een goede sfeer bij deze gratis Seniorenmarkt.

Wilt u meer informatie of tips over gezond en vitaal ouder worden? Neem dan contact met ons op via T 046-7508410 of E contact@vitaalin046.nl.