Vakantieprogramma's voor volwassenen en senioren

Tijdens schoolvakanties liggen veel verenigingsactiviteiten stil en zijn buurthuizen en gymzalen vaak gesloten. Dit zorgt ervoor dat veel volwassenen en ouderen zich in deze periodes eenzamer voelen. Om dit tegen te gaan, organiseert Ecsplore samen met verschillende partners vakantieprogramma's voor volwassenen en ouderen.

Wat kunt u verwachten?

De vakantieprogramma's van Ecsplore bieden wekelijks diverse beweeg-, cultuur- en leefstijlactiviteiten aan. Of het nu gaat om een wandeling door de geheime tuinen van Sittard, een percussieworkshop, of een padelclinic: er is voor ieder wat wils. Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld om in beweging te blijven, maar ook om sociale contacten te onderhouden en nieuwe mensen te ontmoeten.

Voor wie?

Alle volwassenen en senioren zijn van harte welkom! Of u nu alleen komt of samen met een vriend(in), buurman/-vrouw of partner; het maakt de activiteiten alleen maar gezelliger.

Doe mee!

U kiest zelf wanneer en hoe vaak u meedoet. Wie weet wordt een eenmalige activiteit een wekelijkse afspraak, tijdens en misschien zelfs ook na de vakantieperiode. 

Activiteiten in de regio

De activiteiten vinden plaats in Sittard, Geleen, Born, Stein en Beekdaelen. Dit betekent dat u niet ver hoeft te reizen om deel te nemen aan leuke, gezellige én nuttige tijdsbestedingen. 

Kom in beweging en geniet van een actieve en sociale vakantieperiode bij u in de buurt!