Zondag 21 april Wijksafari in Sittard Oost. Bent u erbij?

Op zondag 21 april vindt de derde editie van de Wijksafari plaats in Sittard Oost. Ontmoeten, kijken, beleven en meedoen staan centraal. Inwoners van alle leeftijden, beroepskrachten en vrijwilligers maken kennis met elkaar én met organisaties actief in de wijk. U bent welkom op twee locaties, Poppodium Volt (Odasingel 88) en Odasingel90, van 13.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Kijk, beleef en doe mee!
Ontdek het aanbod van ruim 50 organisaties die actief zijn in de wijk op het gebied van gezondheid, welzijn, vitaliteit, leefstijl, ontmoeten en meedoen. U kunt in gesprek gaan met professionals en andere aanwezigen, deelnemen aan activiteiten en workshops zoals rolstoeldansen, de smoothiefiets van Ecsplore en ‘mentaal speeddaten’, en informatie ontvangen over bijvoorbeeld coaching, vrijwilligerswerk en gezond en vitaal ouder worden. Tevens is het mogelijk om met een Riksja een tocht te maken naar natuurgebied de Schwienswei en ter plekke verse honing te proeven van de imkerij.
De Wijksafari wordt om 13.00 uur geopend in Odasingel90. Hier ontvangt u ook een routekaart. 

Vragen of wilt u meer informatie?
Stuur dan een e-mail naar contact@knooppuntinformelezorg.nl of bel 046-7508410.

De organisatie is in handen van het Knooppunt Informele Zorg en Huisartsenpraktijk De Baandert. Zij werken samen met partners uit de formele en informele zorg om de juiste zorg en ondersteuning op de juiste plek te bieden. Door deze samenwerking weten inwoners van Sittard Noord en Sittard Oost beter waar ze in de wijk naartoe kunnen voor activiteiten, antwoorden op (hulp)vragen en ondersteuning.

Alvast een idee krijgen wat u kunt verwachten? Klik hier voor een impressie van vorig jaar. Bent u er ook bij? Binnenkort volgt meer informatie via de volgende website Wijksafari in Sittard Oost