7 oktober: open dag hospices in de Westelijke Mijnstreek

Op zaterdag 7 oktober openen Zuyderland Hospice Daniken in Geleen, Zuyderland Hospice Mariaveld in Susteren en Hospice Bronnenhof in Born hun deuren voor bezoekers. Zij organiseren een open dag om geïnteresseerden de warme sfeer en liefdevolle zorg te laten ervaren in hun hospices. Kom gerust langs en ga in gesprek met medewerkers en vrijwilligers. U bent van harte welkom.

Bezoekers ontvangen een warm welkom onder het genot van kopje koffie of thee en heerlijke lekkernijen. De zanggroep Zuiderklank verrijkt de sfeer met hun muzikale klanken. Heeft u vragen over keuzes die gemaakt kunnen worden in de laatste levensfase? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een plek in één van de hospices? Misschien overweegt u zelfs om als professional of vrijwilliger een bijdrage te leveren aan deze bijzondere zorginstellingen. De toegewijde (zorg)professionals en vrijwilligers van de hospices staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u alles te vertellen over de zorg die zij bieden aan hun ‘gasten’ in de laatste levensfase. Ze zullen u ook rondleiden in kleine groepjes, zodat u een goed beeld krijgt van de prachtige faciliteiten en de serene sfeer in de hospices. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon binnenlopen. 

Komt u ook langs op 7 oktober?

  • Hospice Bronnerhof, Gelderhof 1 in Born, van 13.30 tot 15.30 uur
  • Zuyderland Hospice Mariaveld, Jozefstraat 1 in Susteren, van 14.00 tot 16.00 uur
  • Zuyderland Hospice Daniken, Stikkerstraat 100 in Geleen, van 14.30 tot 16.30 uur

Bent u niet in de gelegenheid om naar de open dag te komen, maar wel benieuwd naar wat een hospice is en wanneer het goed is om hierover te gaan nadenken? Bekijk dan ook onze video over deze hospices in de regio 046.