Doe mee aan de voorjaarsactiviteiten van Ecsplore

Het is voorjaar. Tijd voor ontspanning en leuke activiteiten. Wilt u ook samen met anderen meedoen aan sport en spel, of een bijeenkomst bijwonen? Ecsplore organiseert tussen 24 april en 4 mei een voorjaarsprogramma met diverse activiteiten. Meld u aan: plezier gegarandeerd!

  • Maandag 24 april vindt het Jeu de boules toernooi plaats op de Jeu de boulesbaan in Geleen. Ervaren en onervaren deelnemers kunnen een balletje laten rollen. Wie wordt de Jeu de bouleskampioen van het voorjaarsprogramma? U misschien?
  • Dinsdag 25 april kunt u meedoen aan oud-Hollandse spelen in Zalencentrum de Oase in Sittard. Beleef het gevoel van oude, klassieke spellen zoals kubb, blikgooien, sjoelen, munt gooien, spijkerslaan en XL mikado. Het wordt een gezellige middag.
  • Woensdag 26 april geeft Fysiotherapie Snijders in MFC de Grous in Stein een informatiesessie over valpreventie. De fysiotherapeut vertelt u alles over de oorzaken en gevolgen van vallen en hoe u het valrisico kunt verkleinen. Een belangrijk onderwerp voor ouderen om langer thuis te kunnen blijven wonen.
  • Dinsdag 2 mei kunt u een rondleiding volgen door de overzichtstentoonstelling Mens en Maas in De Domijnen, Erfgoedcentrum in Sittard. Een museumdocent neemt u mee door de tentoonstelling die gaat over de belangrijke rol die de rivier speelt in het leven van de Limburgers en inwoners van de regio. Na de rondleiding kunt u nog zelf rondkijken en genieten van een kopje koffie of thee.
  • Donderdag 4 mei vindt geeft Fysiotherapie Sittard Oost in Sittard een informatiesessie over valpreventie. Deze bijeenkomst is speciaal gericht op thuiswonende ouderen van 65 jaar en ouder met een verhoogd valrisico. Lees ook ons artikel over valpreventie

Aanmelden
Deelname is gratis. Alleen de activiteit op dinsdag 2 mei bij De Domijnen kost 5 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee.
Aanmelden is verplicht. Dit kan via de website van Ecsplore (organisator van het voorjaarsprogramma) of door telefonisch contact op te nemen met Jari Breuls van Ecsplore via T 06-81359695.