Gezonde leefstijl met cursus Goedkoop Gezonde Voeding

Het is belangrijk om gezond en gevarieerd te eten. In deze (dure) tijd kan het lastig voor u zijn om de balans te vinden tussen betaalbare en gezonde voeding. De cursus Goedkoop Gezonde Voeding helpt u daarbij. In twee bijeenkomsten neemt Ecsplore, de aanbieder van de cursus, u mee op weg naar een gezonde leefstijl. De eerste cursusdata van 2023 staan gepland in Geleen. Doet u mee?

In twee bijeenkomsten van ongeveer twee uur ontvangt u praktische tips over het besparen op boodschappen, betaalbare alternatieven en een gezond dagmenu. U leert ook etiketten lezen om inzichtelijk te krijgen wat er in een product zit, producten vergelijken en u doet mee aan een smaaktest om te ondervinden of goedkope producten net zo lekker (kunnen) smaken. Het is een toegankelijke en laagdrempelige cursus voor iedereen die gezond eten belangrijk vindt en voor wie dat in deze tijd moeilijk is om na te streven.

Waar en wanneer zien wij u?
Dinsdag 28 maart van 13.30-15.30 uur en dinsdag 4 april van 13.30-15.30 uur vindt de eerste cursus Goedkoop Gezonde Voeding plaats dit jaar. De locatie is Veermanstraat 9 in Geleen (basisschool De Duizendpoot). Deelname aan de cursus is gratis. Inschrijven is noodzakelijk en kan t/m 21 maart via de website van Ecsplore. Voor meer informatie over deze cursus of andere intiatieven van Ecsplore op het gebied van gezonde leefstijl en bewegen kunt u contact opnemen via Anne Lommers T 06-20050244 of E anne.lommers@ecsplore.nl.  

Wilt u zelf (al) aan de slag met goedkoop en gezond koken? Lees dan ons artikel met handige tips om een gezonde leefstijl te bevorderen.