Terugblik: drukbezochte open dag van Gilde De Graven

Op zaterdag 2 september organiseerde Gilde De Graven een open dag op hun locatie naast het Gemeenschapshuis in Munstergeleen. Deze vrijwilligersorganisatie, met meer dan 75 enthousiaste vrijwilligers, presenteerde een breed aanbod in activiteiten die wellicht ook voor u interessant kunnen zijn.

Van cursussen en workshops tot wandelingen en lezingen: het aanbod van Gilde De Graven is divers en uitgebreid. Tijdens de open dag konden aanwezigen bij verschillende stands terecht voor informatie over het programma van 78 activiteiten. Hoewel 29 van deze cursussen al zijn volgeboekt, kunt u zich op een wachtlijst hiervoor inschrijven. Bij voldoende belangstelling wordt dan een nieuwe cursus gestart.

Uitbreiding in aanbod
De vraag naar uitbreiding van het aanbod was duidelijk merkbaar tijdens de open dag. Er is interesse in meer creatieve cursussen, extra leesclubs, uitstapjes, wandelingen en zelfs cursussen in vreemde talen, waaronder Latijn. Een deel van deze activiteiten werd tijdens de open dag gepresenteerd, zoals computer- en taalcursussen, en creatieve workshops zoals bloemschikken, tekenen en schilderen.

Open dag Gilde De Graven in beeld
Doorstart-TV was aanwezig om de dag op beeld vast te leggen en sprak met verschillende vrijwilligers, bezoekers en bestuursleden van Gilde De Graven. Bent u benieuwd naar de reportage? U kunt de video bekijken door op de bijgevoegde foto te klikken.

Meer informatie over Gilde De Graven en hun activiteiten leest u in ons eerder verschenen artikel over deze vrijwilligersorganisatie.